Nermin Šečo na dženazi Rami Bećiroviću

Predsjednik OO BPS Sefer Halilović Visoko i kandidat ove političke partije za Parlamentarnu skupštinu BiH na br. 3 – Izborne jedinice 4; jučer je bio u Željeznom Polju.

Demobilisani borac Ramo Bećirović, koji je uhapšen na protestima 5. septembra u Sarajevu, preminuo je 08. septembra u devet sati zbog zatajenja srca.

Podsjetimo, Bećirović je preminuo u subotu u svojoj kući zbog zatajenja srca, a ova vijest potresla je cjelokupnu bh. javnost, posebno porodicu Bećirović i njegove saborce.

Jučer poslije ikindija-namaza klanjana je dženaza demobilisanom borcu Rami Bećiroviću.

Brojni saborci iz cijele BiH došli su u Jastrebac kod Željeznog Polja da isprate Ramu, koji se, kako kažu četiri godine dostojanstveno borio zajedno s njima za prava boraca.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.