Nermin Kadrić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NK Bosna

Kako smo ranije pisali i najavili, a polupismeni članovi UO NK Bosna nevješto pokušali demantovati preko službenog sajta NK Bosna, Nermin Kadrić ipak je podnio pismenu i neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NK Bosna Visoko.

Uz ostavku Kadrić je podnio i pismeni izvještaj, kako se to od njega i zatražilo, u kojem stoji da je NK Bosna u 2017.godini potrošila 400.000KM od čega je 50% privatni novac predsjednika kluba a ostatak je obezbijedila Općina i sponzori. U izvještaju za 2018.godinu navodi se da je u prva tri mjeseca potrošeno cca.80.000KM od čega je također 50% vlastiti novac sada već bivšeg predsjednika kluba.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.