BiHNepobjediva

Nepobjediva

Željeli su i žele je podijeliti. Njen suverenitet i teritorijalni integritet osporavaju, negiraju, crtaju razne mape, nude razne karte, šalju svjetskim centrima moći tajne non-papere, pišu memorandume, malo jedan, pa dva, zamišljaju je unijom entiteta, žele njen nestanak i raspad. I Istok i Zapad se sudaraju na njenoj teritoriji, a godinama nezavisna, suverena, teritorijalno JEDINSTVENA BOSNA I HERCEGOVINA odolijeva crtačima i igračima, domaćim i stranim. Neprijatelja mnogo, javnih, tajnih, prikrivenih. ONA, Bosna i Hercegovina ostaje i opstaje. Od borbe za nezavisnost do borbe za opstanak.

Ovo je prilog iz magazina Mreža. Sva izdanje ove emisije pogledajte OVDJE.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE