Lokalne TemeSportNastup visočkih strijelaca u Sarajevu

Nastup visočkih strijelaca u Sarajevu

Drugo kolo Premijer lige BiH – standard zračno oružje za seniore i seniorke, održano je 30. i 31.04.2024. godine u Sarajevu, a domaćin je bio SSK Željezničar Sarajevo. Takmičenje je održano u strelištu Sportske dvorane “Goran Čengić” na Grbavici, na 20 elektronskih meta SIUS ASCOR. Nastupilo je 17 klubova iz BiH u disciplinama standard zračna puška i zračni pištolj. SK Visoko nastupio je u disciplinama seniori i seniorke zračna puška, seniori i seniorke zračni pištolj, juniori zračna puška i juniorke zračni pištolj. Seniori zračna puška osvojili su 2. mjesto ekipno, seniori pištolj osvojili su 2. mjesto (Mešanović Belmin 2. mjesto), a seniorke pištolj osvojile su 3. mjesto. Juniori zračna puška osvojili su drugo mjesto. U trenutnom poretku po disciplinama, strijelci SK Visoko zauzimaju visoko drugo mjesto u Premijer ligi BiH. Naredno kolo Premijer lige BiH održat će se u Trebinju 19. maja.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE