Lokalne TemeNastavljamo graditi - novi asfalt u Stuparićima

Nastavljamo graditi – novi asfalt u Stuparićima

Asfaltiranje Stuparića nakon ugradnje ivičnjaka je privedeno kraju. Danas se ugledao lijep i moderan pristup ovom naselju.
“Grad Visoko u kontinuitetu ulaže značajna finansijska sredstva u razvoj infrastrukture, a što je vidljivo na terenu kroz realizaciju različitih projekata. Kada se završi jedan projekat otvara se drugi i tako redom. Zaista mnogo radimo i drago nam je da to građani cijene. Ovom prilikom se zahvaljujem građanima na strpljenju i razumijevanju za vrijeme izvođenja radova, a posebno onim građanima koji pomažu u prevazilaženju određenih izazova koji se pojave na terenu.” – kazao je gradonačelnik Ganić.
Nakon završetka radova u Stuparićima uskoro će biti otvoreno gradilište u Goduši.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE