Lokalne TemeNastavlja se izgradnja modernog obdaništa i jaslica u Prijekom

Nastavlja se izgradnja modernog obdaništa i jaslica u Prijekom

Nakon provedene tenderske procedure izabran je izvođač radova za izgradnju obdaništa i jaslica u naselju Prijeko koji je zvanično uveden u posao.
“Do sada smo u izgradnju obdaništa i jaslica u Prijekom investirali preko 1,2 miliona KM. U prve dvije faze zgrada je dobila sve bitne konture, počevši od izgradnje, značajnih radova na unutrašnjosti do vanjske fasade sa stolarijom. Treća faza obuhvata sve preostale radove, osim vanjskog uređenja dvorišta s ogradom.” – kazao je gradonačelnik Ganić.
Ugovor je potpisan sa konzorcijem OPPPUZ BIOS P.O. Visoko i Ado Trans doo Visoko.  Vrijednost potpisanog ugovora je 895.496,90KM.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE