Lokalne TemeKulturaNarednog petka u Visokom predstava "Ako vedriš, vedro je"

Narednog petka u Visokom predstava “Ako vedriš, vedro je”

U Kulturnom centru “Altindag-Visoko” će u petak, 27.10.2023. godine u 18:00 sati biti odigrana predstava “Ako vedriš, vedro je”, a koja je nastala pod pokroviteljstvom Omladinske banke Zenica te je svoje premijerno izvođenje imala u junu 2023. godine. Predstava donosi priču o prijateljstvu u “mahali”, o zajedničkom odrastanju i sazrijevanju. Govori o prvoj ljubavi i o tome koliko ona može, ali i ne mora biti varljiva. Jesu li snovi uzaludni i do kada se vrijedi boriti za njih, da li nam prijatelji postaju porodica i kada je vedro, ako uvijek mračiš?

Predstava je do sada oduševila publiku i reakcije na predstavu su odlične te je već osvojila srca mnogih, a interesovanje za ponovna izvođenja jako veliko. Kompletna predstava je u potpunosti autorska, odnosno svi elementi (tekst, režija, muzika, dizajn, marketing) plod su vrijednog rada mladih ljudi.

Cijena ulaznice iznosi 3,00 KM i u prodaji će biti od ponedjeljka, 23.10.2023. godine u prostorijama Kulturnog centra “Altindag-Visoko”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE