BiHNakon Vučića, Vučić u Srebrenici?

Nakon Vučića, Vučić u Srebrenici?

Da li je bar neko u bližem okruženju Vučića i Dodika sačuvao makar krhotine razuma i zdravog odnosa prema realnosti. Odgovor je da nije, jer su Vučić i Dodik glavni sponzori prekrajanja istine i negiranja genocida.

Hoće li razjedinjene, neodlučne i neodgovorne probosanske stranke koje umjesto sa jednim idu sa više načelničkih kandidata, Srebrenicu nakon što su 2016. politički predale Dodiku, 2024. predati Vučiću.

Miloš Vučić jedan je od dva srpska kandidata za načelnika. Rođak je Aleksandra Vučića, koji može izgurati Grujičića jer ga ne podržava SNSD, ali podržava crkva i SDS. Hoće li Vučić uz izbornu mašineriju rođaka Vučića s one strane Drine, zavladati Srebrenicom.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE