NaslovnicaLokalne TemeNakon dvije g...

Nakon dvije godine ponovo će biti održana manifestacija “Visočko ljeto”

Gradonačelnik Mirza Ganić danas je održao radno – konsultativni sastanak sa pomoćnicima službi Gradske uprave Visoko, a tema je bilo održavanje tradicionalne manifestacije Dani trgovine, kulture i sporta „Visočko ljeto 2022“.

– Nakon dvije godine pauze izazvane pandemijom ove godine nam se vraća tradicionalna manifestacija „Visočko ljeto“. Na sastanku smo razgovarali o samom održavanju ove manifestacije, kao i programskim aktivnostima, te lokacijama održavanja, a u narednim danima će biti poznat i kompletan program. Sretan sam da nakon dvije godine napokon imamo dobru epidemiološku situaciju i da se vraćamo u normalne životne tokove, a programom, za koji očekujem da ove godine bude izuzetno kvalitetan, našim građanima ćemo ponuditi i pozitivnu atmosferu. – kazao je nakon sastanka gradonačelnik Mirza Ganić.

Nakon što službe Gradske uprave Visoko detaljno naprave planove održavanja, u narednim danima će javnosti biti dostupan i kompletan program ovogodišnje manifestacije.

Visoko.co.ba/FB profil Mirza Ganić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.