Najbolje za kraj: “Bijelo dugme” zatvorilo “Balkan music festival” na Jahorini

280

Četverodnevni muzički događaj “Balkan music festival”, koji je tokom dva vikenda trajao na Jahorini, sinoć je završen koncertima “Divljih jagoda”, “Riblje čorbe” i “Bijelog dugmeta”.

Festival je privukao veliki broj gostiju iz BiH i regiona, a olimpijskom ljepoticom prodefilovala su neka od najpoznatijih imena narodne i zabavne muzike, čime su se organizatori potrudili da zadovolje najrazličitije ukuse posjetilaca.

Jahorina vrvi od turista iako je tek početak zimske sezone, a sigurno da je tome doprinijela odlična ponuda, novi ski – liftovi i žičare, ali i bogati muzički sadržaji.

– Došli smo za vikend na Jahorinu zbog koncerta “Bijelog dugmeta”. Sve je odlično organizirano. Uživali smo u fenomenalnom muzičkom programu – rekao je Mensur Mulalić iz Cazina, koji je na Jahorinu došao sa prijateljima Muhamedom Duratovićem i Adnanom Kovačevićem.

Među prisutnim na sinoćnjim koncertima je bilo dosta turista iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske…

– Došla sam sa društvom da uživam u zimskim radostima na Jahorini koja je definitivno zimski centar regiona. Pozitivno sam iznenađena svim viđenim – kaže Jelena Jovanović iz Beograda.

Komentari

komentara