BiHKulturaNajava X Factor Adria: Faris Pinjo i 9control ove sedmice pjevaju hitove...

Najava X Factor Adria: Faris Pinjo i 9control ove sedmice pjevaju hitove sa Eurosonga

Od ove nedjelje očekuju nas dvije emisije koje će se emitovati uživo. Osmero kadidata nastupit će u nedjelju, 24. maja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmero gledati na programu Federalne televizije u ponedjeljak, 25. maja u isto vrijeme. U obje večeri, napustit će nas po jedan takmičar. U duhu Eurosonga, učesnici X Factora pjevat će najveće hitove ovog najpopularnijeg evropskog takmičenja.

Očekuju nas veoma uzbudljive epizode pune emocija u kojima će, sigurni smo, uživati i publika i žiri X Factora, posebno Željko Joksimović koji je i sam učestvovao na ovom prestižnom takmičenju.

“Eurosong je vrlo aetuelan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku da vidimo kandidate kako interpetiraju hitove najvećeg evropskog takmičenja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi live. Moja preporuka je da gledaju eurovizijske nastupe kako bi vidjeli šarenolikost interpretacija, ali da svakako ostave svoj pečat. Vjerujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum!”- rekao je Željko Joksimović povodom predstojeće epizode X Factora.

Kako saznajemo, njegovoj kolegici Akelsandri Kovač pravi užitak bio je da pronađe odgovarajuće pjesme za svoje kandidate i ova zahtjevna članica žirija vjeruje da će publika uživati u novoj emisiji.

“Moja grupa, koja je ujedno i najbolja pjevačka grupa u ovom takmičenju, ozbiljno se pripremila za sljedeći live! Publika ce čuti vrhunsko pjevanje i kvalitetnu eurovizijsku pop muziku, a nastupi koje smo spremili će svima vratiti osmjeh na lice! Rad sa ovim mladim ljudima je pravi užitak!” – rekla je Aleksandra Kovač.

I sudije “X Faktora” Massimo i Tonči su za svoje kandidate odabrali eurovizijske hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznat ćemo u nedjelju i ponedjeljak od 21 sat na Federalnoj televiziji.

Da podsjetimo, u novim epizodama nastupit će i kandidati koji su se vratili u takmičenje: Highway trio, Milan Bukilić, Tarik i Adnan, te Bobi  Mojsovski. U svakoj epizodi  po jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE