ZDKSportNajava drugog kola kantonalne lige ZDK, tri utakmice u Zenici

Najava drugog kola kantonalne lige ZDK, tri utakmice u Zenici

Predstojećeg vikenda, 29./30.8.2020.godine, na rasporedu su utakmice drugog kola kantonalne lige ZDK, u kojoj nastupa pet zeničkih ekipa. Dvije utakmice se igraju u subotu, a tri u nedjelju i sve sa početkom u 16,30 sati.

Evo rasporeda 2.kola (16:30 sati)

Subota, 29.8.

Zenica: Čelik – Proleter (Bilino polje)

Zenica: Sporting – Vareš (Kamberovića polje)

Nedjelja, 30.8. (16:30 sati)

Zenica: Fortuna – Borac Tetovo (Kamberovića polje)

N.Šeher: Novi Šeher – Nemila

Šije: Napredak – „Žepče 1919“

Za utakmicu Čelik – Proleter iz Makljenovca delegirani su: glavni sudija Edib Sikira, pomoćnici, A1 Vedad Berbić, A2 Belmin Livnjak (svi iz Zenice), delegat Nermin Smailović (Zenica).

Za gradski derbi u nedjelju u Zenici, između Fortune i tetovskog Borca delegirani su Amir Haračić (Zenica) sa pomoćnicima, A1 Tarik Hasanica (Zenica) A2 Adis Aljukić (Kakanj), delegat Omer Smriko (Zenica).

Nakon prvog kola pobjede i po tri boda su osvojili Proleter, Vareš, Čelik, „Žepče 1919“ i Napredak.

visoko.ba/zenicablog.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE