Najatraktivniji svjetski vodeni parkovi

1260

 

“Water World”, Kipar

U ovom parku nema čega nema – tobogani, bazeni, ronjenje, pa čak i karting, dokaz su da će na ovom mjestu svako pronaći nešto za sebe. U kompleksu postoji i nekoliko restorana, tako da u ovom mjestu inspirisanom planinom Olimp nećete ostati gladni. Ulaznicu je moguće kupiti putem Interneta za 35 eura.

“Area 47”, Inzbruk

Ovaj ogroman, moderni i novi, adrenalinom ispunjen park, nije nam toliko daleko, a rafting, tobogani, vodeni katapulti i položaj u Alpima velika su njegova prednost. Što se tiče ulaznica, postoje različiti paketi, ali cijene su od 50 eura naviše.

“Wet ‘n’ Wild”, Orlando

Ovaj vodeni park bogat je ponudom različitih vožnji, koje su zaista impresivne, i nemoguće ih je sve upoznati za jedan dan. Posebna atrakcija je bazen s talasima koji se prostire na 1580 metara, a na njima možete i da surfujete. Jednodnevna ulaznica košta vas 47 dolara, ali svaki uloženi dolar će se i te kako isplatiti…

“Tropical Islands”, Njemačka

Nalazi se tek tridesetak kilometara od Berlina. Uz imitaciju tropskih ostrva, možete uživati i u kišnoj šumi. Cijeli kompleks smješten je u jednom ogromnom balonu, a zadovoljstvo boravka ovde osiromašiće vas za 36 eura.

“Aquaventure”, Dubai

Pošto u Dubaiju sve mora da bude najbolje i najveličanstvenije, upravo je takvo i ovo čudo od parka. U njemu imate priliku da ronite kroz akvarijume s morskim psima, ali naravno, i družite se s delfinima i morskim lavovima. Ostale stvari u vezi sa toboganima, adrenalinskim spravama i slično vjerujemo da ne treba ni spominjati. Što se cijena tiče, na stranici sajta uglavnom su u ponudi paketi s ostajanjem u hotelu.

“Siam Park”, Tenerife

IOvaj vodeni park uređen je tako da podsjeća na Tajland, a posjetiocima nudi satove surfovanja u bazenu s talasima koji idu do devet metara u visinu! Ulazak u ovo vodeno kraljevstvo koštaće vas 34 eura.

 

Komentari

komentara