Na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u: Doživite spektakularan koncert Dine Merlina iz pulske Arene

Dino Merlin, najveća regionalna zvijezda, umjetnik koji oduševljava i ujedinjuje generacije svojim pjesmama i čiji značaj nadilazi granice ovih prostora, nastupio je 28. jula 2017. godine na najljepšoj pozornici na otvorenom – veličanstvenoj pulskoj Areni.

Produkcijski uvijek korak ispred, Dino Merlin dupke ispunjenoj Areni priuštio je audio-vizuelni spektakl koji se pamti. Kako ne bi sve ostalo na prepričavanju, koncert je od 31.01. u prodaji na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u.

„Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost”, izjavio je Dino Merlin u susret koncertu u pulskoj Areni. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što Merlinovo stvaralaštvo predstavlja, a postoji li bolji način da se ta misija nastavi dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svjesna da je dio jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin ispričati.

“Hotel Nacional”, “Kad čovjek voli ženu”, “Umri prije smrti”, “Rane”, “Moj je život Švicarska”, “Deset mlađa”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Bosnom behar probeharao”, samo su neke od Dininih pjesama koje su izvedene tu večer i nalaze se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records. Blu-ray, DVD i dvostruki CD su od 31.01. u prodaji u službenim shopovima i web shopovima Magaze i Croatia Recordsa kao i svim većim muzičkim shopovima diljem regije, dok je audio snimak dostupan na svim digitalnim platformama.

Visoko.co.ba / Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.