MZ Topuzovo polje: Poziv JKP “Visoko” da završe započeto

Mještani MZ Topuzovo Polje poslali su nam dopis ilustrovan fotografijom u kojem ukazuju na loše stanje puta i odnosa JKP “Visoko” prema stanovništvu ove mjesne zajednice. Dopis objavljujemo u cjelosti.

Ovo je stanje ceste nakon popravke puknuća vodovodne cijevi od strane JKP “Visoko”. Izvođač je dužan vratiti put u prvobitno stanje. Ovakvo je stanje od proljeća. Na svaki poziv da poprave put davali su informacije do petka. Petka neće nikada nestati. Pozivamo nadležne iz JKP “Visoko” da vrate put u prvobitno stanje u što kraćem roku. Dolazi nam zima, ledi, automobili su skloniji oštečenjima. Zahvaljujemo se unaprijed.

Mještani MZ Topuzovo Polje

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.