MZ Topuzovo polje: Pozivamo JKP “Visoko” da riješe problem sa pucanjem cijevi zbog čega hiljade litara pitke vode idu u nepovrat

Pozivamo nadležne iz JKP “Visoko” da saniraju kvar na vodovodu u Topuzovom Polju. Cijev je pukla na putu u srijedu navečer. Odmah u četvrtak ujutro je prijavljeno. Niko još nije došao da sanira kvar.

Hiljade litara pitke vode je otišlo u nepovrat. Treba li vam molbu poslati da to riješite, jer neko nema vode nikako a ovako bespotrebno samo teče.

Vodovodni sistem u Topuzovom Polju je star skoro četiri decenije i vrijeme je da se stare štetne cijevi zamjene. Jer cijevi pucaju svaki mjesec dana.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.