MZ Goduša: Saopćenje za javnost – humanitarni koncert

Kao što je bio i najavljivan, sinoć je u SM CENTRU u Goduši održan humanitarni koncert za našeg komšiju Adisa Ahmića.

Koncert je bio veoma dobro posjećen i imali smo osjećaj da je Goduša sinoć bila centar svijeta.

Ono što posebno raduje je da je ovaj veliki događaj za našu MZ protekao bez ijednog incidenta i da je, nadamo se, svima onima koji su došli ispunio sva njihova očekivanja.

Na početku samog koncerta prisutnima se obratio naš Adis na kojem se mogla vidjeti sreća jer su njegovi sugrađani i komšije istinski osjetili da je ovo trenutak kada treba pomoći onome kome je naša pomoć potrebna.

Ostvareni prihod od karata bit će kompletno usmjeren za liječenje Adisa a MZ Goduša koristi ovu priliku da u svoje ime i u ime Adisa i njegove porodice uputi riječi iskrene zahvalnosti svima onima koji su odvojili dio svojih sredstava i kupili karte. Također želimo da se zahvalimo i našim estradnim zvijezdama, našem Enesu Begoviću, Mirzi Šut, Ibro Bublin, Emrah Emšo, Semir Hasić, ElmedinKadrispahić, Sidik Šabanović, Amir Begović, Kanita Karić, Mustafa Tabaković – Pado te našim komšijama Nedim Dedić i Amela Brdar – Dedić koji su došli i odvojili svoje slobodno vrijeme jer bez njih ovo sve ne bi bilo moguće izvesti.

Goduša je sinoć pokazala jedan domaćinski odnos te ovom prilikom želimo iskazati spremnost i da ubuduće pomažemo u ovakvim akcijama.

Ujedinimo se u činjenju dobra!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.