MUZURI: Prirodno zdrava hrana!

MUZURI D.O.O. – PRIRODNO ZDRAVA HRANA!

Želite kupovati kvalitetno ali povoljno, potreban Vam je pouzdan partner za nabavku i opskrbu Vaših prodavnica, farmi, obrta i proizvodnje? Želite sve na jednom mjestu, bez čekanja narudžbe, raznovrsnu ponudu i uvijek dostupne željene artikle na lageru?

Naši  veliki skladišni i logistički kapaciteti te široka mreža poslovnica obezbijediti će sve što Vam je potrebno i što je važnije, uvijek na vrijeme!

Muzuri d.o.o. Visoko je distributer robe široke potrošnje od najpoznatijih domaćih i regionalnih proizvođača koji posluju po visokim standardima i normama. Među našom ponudom, posebno mjesto zauzimaju proizvodi iz našeg proizvodnog pogona na koje smo ponosni. Nabavka sirovina koje su kontrolisanog porijekla, transport i skladištenje obavlja se pod strogim poljoprivrednim i vetrinarskim nadzorom a proizvodnja se realizuje po izuzetno zahtjevnom HACCP standardu. Naš proizvodni asortiman Vam donosi sve vrsta brašna od integralnih žitarica te stočne hrane proizvedene po savremenoj normi u kontrolisanim uvjetima.

Posjetite nas u našim poslovnicama ili pozovite naše prodajne savjetnike za više informacija o redovnim akcijama, rabatima na količinu i mogućnost besplatne dostave na Vašu adresu 7 dana u sedmici.

Adresa: Muhašinovići bb, Visoko

Kontakt telefoni; 032/742-448, 061/888-588

  Muzuri d.o.o.