NaslovnicaPreporukaMuzikaMuzička produ...

Muzička produkcija BHRT-a organizuje dvostruki koncert grupe Skroz

Popularni sarajevski alternativni rock sastav, uz pratnju Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a, u nedjelju 28. novembra 2021. održaće dva koncerta, u 12 i 18 sati u prostorijama BHRT-a.

Bend priprema sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte.

Muzička produkcija BHRT-a organizuje dvostruki koncert grupe Skroz, uz pratnju Gudačkog orkestra  Muzičke produkcije BHRT-a. Koncerti koji će zasigurno biti okarakterisani kao kruna karijere jednog od najpoznatijih sarajevskih alternativnih rock sastava, biće održani u nedjelju, 28.11.2021. godine u prostorijama  BHRT-a, u terminima od 12 i 18 sati. Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić pripremaju sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte, koji će doprinijeti nezaboravnom iskustvu.

Više od dvije decenije grupa Skroz dio je bosanskohercegovačke muzičke scene. Domaćoj publici prvi put predstavili  su se pjesmom “Sve sam jači” 1999. godine, a iskorak na regionalno tržište uslijedio je nekoliko godina kasnije sa pjesmom “Srušio sam stan”. Do sada su objavili tri albuma:  “Skroz” (2000), “Savršeni organizam” (2004) i “Regija” (2008), kao i nekoliko samostalnih singlova. Tokom višegodišnjeg djelovanja bilježe veliki broj koncerata, širom regiona, i ostvaruju  saradnju sa poznatim i priznatim imenima domaće i regionalne scene.

Koncerti će zasigurno biti riznica dobre zabave i odličnih interpretacija, praćenih jedinstvenim scenskim postavkama i efektima, iz Muzičke produkcije BHRT-a pozivaju sve zainteresovane da se pridruže koncertima u željenom terminu. Ulaz je slobodan uz OBAVEZNU prijavu na mail:  muzicka.produkcija@bhrt.ba ili FB stranicu BHRT Muzička produkcija.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.