Muškarac sa 848 tetoviranih kvadrata na tijelu otkrio kako je kihao crnu tintu

166

Muškarac koji se može pohvaliti rekordom za najviše kvadratnih tetovaža na svom tijelu otkrio je kako je kihao crnu tintu nakon tetoviranja nosa. Matt Gone drži Guinnessov rekord s nevjerovatnih 848 crnih kvadrata tetoviranih na njegovom tijelu, što su potvrdila dva ljekara koji su ih morali prebrojati.

Amerikanac je rekao da je proces tetoviranja bio bolan, posebno kada mu je bojao nos i nožne prste te je čak kihao tintu. Govoreći u videu za YouTube kanal Guinnessove knjige rekorda otkrio je najbolnije mjesto na tijelu za tetoviranje.

“Nos. To je najbolnije, čak i nožni prsti, nokti jako bole”, otkrio je.

“Kihao sam crnu tintu oko 20 minuta nakon toga i to je bila najbolnija stvar kroz koju sam ikada prošao”, ispričao je.

Matt je svoju prvu tetovažu napravio 1985. godine i od tada je čak tetovirao jezik i očne jabučice – za šta je rekao da je “vrlo bolno”.

“Kapci su vrlo bolni, čak i uz anesteziju”, rekao je, “Imam tetoviranu unutrašnjost kapka, ljudi uglavnom tetoviraju samo do linije trepavica.”

Dodao je kako misli da je tek šesta osoba na svijetu koja je na očne jabučice nanijela tintu, a tetovirao je i jezik.

“Moj jezik je tetoviran, ali to su bile potkožne injekcije. Zapravo sam modernizirao tehniku tetoviranja jezika još 2010. godine. Moj je jezik više tetoviran od bilo koje druge osobe u historiji”, kazao je.

Međutim, imao je savjet za druge da to ne rade: “Nemojte to raditi kod kuće, ne postoji profesionalac koji to može učiniti.”

Komentari

komentara