Muhamed Semić – direktor MI SEMKO d.o.o.

muhamed-semic-semko-00Muhamed Semić je rođen 26. februara 1976. godine. U privatnoj firmi SEMKO d.o.o. obavlja dužnost direktora iste, koja je osnovana 04.02.2009. godine.

Ovu firmu, s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom vrsnih majstora od preko 40 godina, krasi pouzdanost i kvalitet svih njegovih proizvoda. SEMKO nudi svježe meso, znatno duže zadržava svoju kvalitetu, svježinu, boju, sočnost i nutritivne vrijednosti. MI SEMKO ima i kompletno opremljen specijalizovan vozni park koji služi za dostavljanje robe. Opremljena savremenim sistemima za hlađenje, dostavna vozila mogu odgovoriti rigoroznim zahtjevima za čuvanje i ispravnost proizvoda.
Uz jedinstvenu recepturu pripremanja, misija firme je opskrbiti potrošače mesnim proizvodima najviše kvalitete prema svjetskim standardima. Potpuno su posvećeni proizvodnji kvalitetnih proizvoda od mesa i time stvaranju zadovoljnih potrošača. Kontinuiranom edukacijom zaposlenika i razvojem tehnoloških procesa MI Semko unapređuje znanje i iskustvo.
MI SEMKO želi zauzeti jedno od vodećih mjesta u razvoju i proizvodnji kvalitetnih proizvoda od mesa, te proizvodnjom u najsuvremenijem proizvodnom prostoru i pod stalnom laboratorijskom kontrolom potrošačima pružiti sigurnost pri izboru proizvoda od mesa.

www.magazinplus.eu