NaslovnicaLokalne TemeMuhamed Burić...

Muhamed Burić novi predsjednik Udruženja invalida rada i invalidskih penzionera

U subotu je u Visokom održan sastanak Upravnog odbora i redovna Izvještajno-izborna Skupština Udruženja invalida rada i invalidskih penzionera iz Visokog. Podnesen je izvještaj o radu i finansijski izvještaj, kao i plan rada i finansijski plan za naredni period. Svi ovi izvještaji i planovi su usvojeni jednoglasno.

Na Skupštini je izabran i novi predsjednik Udruženja, a u pitanju je Muhamed Burić, dok je Naib Smailović proglašen za doživotnog počasnog predsjednika, zbog svog nesebičnog zalaganja i humanitarnog rada u proteklih 50 godina, kao i pomaganja invalidnim osobama i kompletnom radu Udruženja.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.