Možemo li skupiti 50 Farisovih fanova za podršku u Beogradu? Prijavite se za put na superfinale X Factora!

U nedjelju, od 21:00 sati, u Kombank Areni u Beogradu, počinje Superfinale regionalnog show programa X Factor Adria, u kojem nastupa naš sugrađanin, popularni visočki X Factor, Faris Pinjo, koji će zajedno sa svojim bendom 9control pokušati da osvoji titulu balkanskog X Factora.

No, kako obično biva, Farisu i njegovom bendu potrebna je velika podrška, budući da je ovo posljednja emisija, a kako je do sada samo jedna grupa navijača iz Visokog posjetila Beograd u cilju podrške Farisu, što je poražavajuće ako gledamo druge takmičare u ovom i sličnim takmičenjima, Visočani su se konačno probudili nekoliko dana pred Superfinale i pozivaju vas da im se pridružite na nedjeljnom putovanju u Beograd.

Ovog puta biti će potrebno minimalno 50 zainteresovanih da odlaza na superfinale X Factora Adria, a polazak iz Visokog će vjerovatno biti u ranim jutarnjim satima u nedjelju. Cijena ovog putovanja iznositi će 30KM za svakog putnika, sa mogućnošću popusta ukoliko bude dovoljno prijavljenih, ali je potrebno da bude minimalno 50 putnika, da bi se putovanje ostvarilo.

Ulaznice na superfinale je obezbijedio naš sugrađanin, Faris Pinjo, koji će svakom navijači pokloniti ulaznicu.

Svi koji žele da se prijave za ovo putovanje moraju se javiti do 18:00 sati na facebook profil Adem Bajtarević, odnosno, mogu pozvati broj 061/ 039-153, a kontakt osoba je Adem Bajtarević.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.