NaslovnicaLokalne Teme"Moto event: ...

“Moto event: Closing Season” u subotu u Visokom

U Visokom će u subotu, 24. septembra 2022. godine, u terminu od 12 do 22 sata biti održan “Moto event: Closing Season”. Mjesto održavanja je plato ispred KSC “Mladost”, a prema zvaničnom programu, otvaranje događaja je planirano za 12 sati, dok će od 14 do 15 sati biti održane bajkerske igre. Nakon toga, od 15.30 d0 16 sati planiran je moto defile, da bi od 16h do 19h “Naftalin” bend zabavljao sve prisutne. Zatvaranje događaja je planirano u 22 sata.

“Cjelodnevni roštilj i piće. Za sve bajkere obezbijeđena hrana! U sklopu programa sa prijateljima iz MK “Rora” Kakanj organizujemo dobrotvornu akciju za njihovog sugrađanina Jasmina Tokalića”, poručili su organizatori.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.