BiHPrivredaMoja Banka istinski zagovornik štednje

Moja Banka istinski zagovornik štednje

Pravilno i savjesno raspoređivanje vlastitog novca oduvijek je predstavljalo temelj ličnog bogatstva. Moja Banka je dokazani zagovornik štednje, koji kreira veoma privlačne modele štednje koji omogućavaju efikasno upravljanje novcem.

„Naša kampanja ‘Štedim ispred svih’ je još jedan čin koji svjedoči kontinuitetu brige banke o štedišama. Početkom 2012. godine smo startali sa dvomjesečnom kampanjom s ciljem stimulisanja štednje kroz ponudu veoma atraktivnih kamatnih stopa i to do nevjerovatnih 6%, ističe Mirza Hurem, izvršni direktor i član Uprave Moje Banke, te dodaje, „stoga, smo još jednom, a u povodu Svjetskog dana štednje odlučili na najreprezentativniji način obilježiti pomenuti dan i građanima ponuditi učešće u našoj akciji štednje“.

Podsjetimo da se Svjetski dan štednje obilježava još od 1924. godine, kada su predstavnici svjetskih štednih institucija pokrenuli akciju štednje u nadi da će time iznaći izlaz iz krize nakon Prvog svjetskog rata.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE