NaslovnicaLokalne Teme"Mladi Volont...

“Mladi Volonteri”: Uplata kurbana za pomoć Javnoj kuhinji u Visokom

Udruženje „Mladi Volonteri“ kao i tokom predhodnih godina, radi velikog interesa građana i građanki koji žele uplatiti kurban za Javnu kuhinju Visoko, odlučilo je da, ponovo, ostavi mogućnost uplate kurbana za sve one koji žele pomoći rad ovog humanitarnog projekta.

Cijena kurbana iznosi 330,00 KM.

Svoje uplate možete izvršiti na ime Udruženje „Mladi Volonteri“ broj računa 3385 7022 1883 8412 sa svrhom uplate: Uplata za kurban – Javna kuhinja. Također, svoje kurbane možete uplatiti direktno u kancelariji Udruženja „Mladi Volonteri“ na adresi Kovačica 2 Visoko, u periodu od 09:00 do 15:00 sati.

Svoje kurbane možete uplatiti najkasnije do 7. jula 2022. godine.

Iskreno se nadamo da će, kao i do sada, naši sugrađani i sugrađanke podržati ovu akciju kako bismo bili u mogućnosti da nastavimo pružanje direktne pomoći najugroženijim stanovnicima našeg grada.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.