Lokalne TemeMladi volonteri: Ja sam kist - ja sam boja

Mladi volonteri: Ja sam kist – ja sam boja

26.05.2023. održana je treća po redu radionica za osobe treće životne dobi.

Set radionica namijenjen za ovu ciljnu skupinu je samo jedan set aktivnosti u sklopu projekta “Društvena transformacija u društvenom centru”. Posljednja implementirana radionica nosi naziv “Ja sam kist – ja sam boja”. To je jedna likovna radionica koja je imala za cilj druženje i stvaranje opuštene i pozitivne atmosfere za kreativni izražaj putem različitih likovnih tehnika.

Osim glavnom dijela radionice, prema željama učesnika, kao uvodni dio, uveli smo praksu da svaku radionicu počnemo meditacijom i fiskulturom prilagođenom ovoj ciljnoj skupini.

Radionica je realizirana u odličnoj atmosferi gdje smo, po završetsku radova organlizovali i mini izložbu radova uz kratki razgovor o istoj.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE