Mladen Vojčić – Tifa posjetio visočke piramide

Posjetom Bosanskoj dolini piramida podršku istraživanju Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” dao je i poznati bosanskohercegovački pjevač pop-rok muzike Mladen Vojičić Tifa.

Legendarni Tifa nije krio oduševljenje viđenim, a istovremeno je istakao da otkriće najvećih piramida na svijetu zavređuje mnogo veću podršku države.

Inače, Tifa je nastupom na koncertu „Srcem za piramide“ koji je održan 2006. godine na stadionu Luke u Visokom, već iskazao svoju bezrezervnu podršku naporima koje Fondacija ulaže u cilju zaštite kulturnohistorijskog nasljeđa BiH i promovisanja naše zemlje.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.