AVAZ / Mlada Visočanka Amina: Osim klasičnih fotografija, zabilježi i one neobične

Mlada Visočanka Amina Hodžić već nekoliko godina se bavi fotografijom, a osim fotografiranja redovnih aktivnosti koje svoje mjesto nađu na fotografijama. Amina se često nađe u pravom trenutku i na pravom mjestu, pa na taj način zabilježi i neke neobične fotografije, koje imaju posebnu umjetničku ljepotu.

Tako je bilo i prethodnih noći, kada su munje osvjetljavale nebo iznad Visokog, a Amina je iskoristila pravi trenutak, te napravila nekoliko zaista prelijepih i neobičnih fotografija munja iznad Visokog.

Dodatnu neobičnost fotografijama dala je i pojava nestanka električne energije, koja se desila u trenutku pojave munja, a Amina nam je kazala da je morala odvojiti poprilično vremena da bi zabilježila ove fascinantne trenutke s fotografije.

Avaz / Visoko.co.ba

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.