NaslovnicaLokalne TemeMještani sela...

Mještani sela Mihaljevići u MZ Radovlje sami skupili sredstva i asfaltirali put

Danas su mještani sela Mihaljevići u MZ Radovlje odlučili da ne čekaju vlast, predizborna i postizborna obećanja, sjeli, dogovorili, sredstva skupili i put asfaltirali.

Novih 100 metara urađeno za iznos od oko 5.000,00 KM na širinu od 2,5 metra, sasvim dovoljno da lakše prohode i sa nastavkom radova povežu dvije podružnice ( Tujlići- Kalići) u ovoj MZ, a ovo je i alternativni put na pravcu regionalnog puta Moštre – Kondžilo.

“U toku su radovi, a naravno predviđeno je nasipanje bankina tako da će svakodnevno kretanje korisnika biti olakšano” izjavio je predsjednik Građevinskog odbora Saim Berhamović.

Senad Goralija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.