Mjesna zajednica Rosulje: Otvorene nove prostorije, trajno dobro budućim generacijama

Dragi naši mještani Mjesne zajednice Rosulje i sugrađani Grada Visoko.

S ponosom i velikom radošću s vama želimo da podijelimo veoma lijepe i radosne vijesti povodom preuzimanja NOVIH prostorija čiji je vlasnik MZ Rosulje.

U prilogu dostavljamo nekoliko slika s kojima želimo da prikažemo kako je Savjet MZ Rosulje uz dobru organizaciju od nekadašnjih neuslovnih i neupotrebljivih prostorija za vrijeme mandatnog period 2017-2021. uspio takve prostorije, zajedno s investirom pretvoriti u potpuno nove, uslovne i funkcionalne prostorije koje će budućim generacijama služiti i ostati kao trajno dobro, koje je rezultat predanog rada i funkcionisanja Savjeta MZ Rosulje na čelu sa predsjednikom Balta Amirom.

Uskoro je u planu opremanje i sadržaji koji ce biti od koristi svim mještanima MZ Rosulje, ali i Grada Visoko.

Savjet MZ Rosulje:
Amir Balta
Adnan Gazic
Emir Hercegovac
Emina Šabanović
Almir Čehajić
Amira Džafić
Sead Sejdić
Mahir Novokmet
Siniša Subotić

 

Visoko.co.ba/Savjet MZ Rosulje

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.