NaslovnicaPreporukaMišo Kovač pr...

Mišo Kovač primljen u bolnicu u Splitu, sumnja se na upalu pluća

Hrvatski pjevač Mate Mišo Kovač hitno je primljen u bolnicu u Splitu, a sumnja se na upalu pluća.

Njegov menadžer Ivica Bubalo govorio je za 24 sata o njegovom zdravstvenom stanju.

“U bolnicu ne puštaju nikoga, tako da ne znam kakva je trenutna situacija, čekam da mi se javi njegova kćerka Ivana. Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka. Mišo je posljednjih 20 dana uživao u kući u Podstrani. Njemu je trebalo svježeg zraka, morskog zraka. U Zagrebu on nije mogao izaći vani”, rekao je.

Mišo je hospitaliziran nakon što je dva dana imao povišenu temperaturu, a Hitna pomoć je došla po njega u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom.

Slobodna Dalmacija je izvijestila da liječnici sumnjaju na upalu pluća i da je test na koronavirus bio negativan. Lidija je kratko izjavila da ne može pričati i da nije dobro.

Pjevač je u oktobru ove godine također bio hospitaliziran na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.