Lokalne TemeSportMirza Laletović član UO NK Bosna: Mujo Tabak i Mirza Kazlagić ne...

Mirza Laletović član UO NK Bosna: Mujo Tabak i Mirza Kazlagić ne zaslužuju da budu u sportu uopšte

Nakon poraza u Banovićima od ekipe Budućnosti svi mi koji smo prisustvovali neviđenoj krađi od strane glavnog sudije Mirze Kazlagiće se pitamo da li uopšte vrijedi igrati fudbal, jer on se isključivo igra za sudije i Savez koji štiti ovakve ljude u crnom.

Toliko se trudimo da obezbijedimo osnovne uslove za naše igrače u svim segmentima i onda putujemo 3 sata na utakmicu koju je već iscenirao kontrolor suđenja Mujo Tabak sa svojim izvršiocem Mirzom Kazlagićem. Detalj sa utakmice kada ekipa Budućnosti postiže gol je kada naš igrač Adin Čiva leži na terenu 3. minute i traži pomoć doktora, a isti taj sudija ne dozvoljava pomoć.

Adin je izveden sa terena i odmah je otišao za bolnicu jer se radi o povredi koljena. Naši momci su ostavili srce na terenu i nemamo im šta prigovoriti plakali su u svlačionici od nepravde koja nam je nanesena. Pored sudijske lakrdije kontrolor suđenja Mujo Tabak na poluvremenu govori glavnom sudiji Mirzi Kazlagiću da Bosna ne smije bod uzeti danas, a ovaj isti prilikom sudijske lakrdije cinično se smije našim igračima dok nas krade.

Pa gospodo draga dosta Vas je više, politika NK Bosna je da želimo svima biti dobri i pošteni domaćini i taj kurs ćemo i dalje držati, ali za vas dvojicu ovaj kurs više ne važi.

Dosta vas je!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE