Lokalne TemePolitikaMirza Ganić: U narednim danima do centra naselja Čifluk u MZ Kralupi...

Mirza Ganić: U narednim danima do centra naselja Čifluk u MZ Kralupi asfaltom

Gradonačelnik Ganić danas je obišao radove na sanaciji dijela puta prema naselju Čifluk MZ Kralupi.

“Ovo je treća faza asfaltiranja na ovoj dionici i trenutno je u toku priprema podloge za asfaltiranje koje će uslijediti u narednim danima. Nakon realizacije ove faze građevinskih radova centar naselja Čifluk bit će asfaltom povezan sa centrom Visokog, a što je u predhodnim godinama građanima ovo bila misaona imenica, jer su hodali i vozili makadamom.” – kazao je gradonačelnik Ganić.
Vrijednost radova u predhodne dvije faze iznosila je cca 150.000,00KM, a vrijednost ugovorenih radova na trećoj fazi je cca 35.000,00KM. Izvođač radova je firma Ado Trans d.o.o. Visoko.
Gradonačelnik Ganić iskoristio je priliku da posjeti i Spomen obilježje Safeta Subaše dobitnika najvećeg ratnog priznanja „Zlatni ljiljan“ koje se nalazi na ovom području.
Gradska uprava Visoko / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE