Mirza Ganić (SDA): Za sigurnost mladih naraštaja oko područne škole Mula Mustafa Bašeskija u Poriječanima

Ministarstvo za nauku, kulturu i sport Ze-Do kantona na čelu s ministrom gosp. Mensurom Sinanovićem (SDA) za sigurnost mladih naraštaja odobrilo je prije par mjeseci finansijska sredstva za nabavku i ugradnju ograde oko područne škole Mula Mustafa Bašeskija u Poriječanima.

Menadžment škole je proveo tendersku proceduru. Obzirom da su prošli žalbeni rokovi očekuje se da uskoro izabrani izvođač uđe u radove!

S Ministarom ćemo ovih dana posjetiti OŠ Mula Mustafa Bašeskija, kako bismo obišli radove na školi u Donjem Moštru koje finansira Ministarstvo i dogovorili realizaciju još nekih projekata.

Izvor: Facebook

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.