Mirza Ganić: Realizovali smo obećano, trotoar se asfaltira (FOTO)

Sredstva su osigurana od strane Vlade ZDK, kao što su bila osigurana i za asfaltiranje puta!

Ovom prilikom obavještavamo građanstvo da je preko firme Agro-vrt iz Kaknja obezbijeđen sadni materijal za drvored koji će biti zasađen kada vegetacija to bude dozvoljavala.

Također, osigurana su finansijska sredstva od strane firme Suša Commerce iz Visokog za uređenje zelene površine između puta i pruge.

Svi koji su sumnjali u realizaciju obećanog projekta sada su uvjereni da mi obećanja ispunjavamo, a oni koji su nas poslušali pa ovjerili traženi zahtjev/aplikaciju za ono što smo unaprijed završili zahvaljujući nama dobili su priliku da se i oni bar malo mogu pohvaliti/reklamirati! Doduše za ovjeru zahtjeva uložili su “veliki” napor, ali nema veze ipak mnogo im hvala na tome!

Kada smo rekli idemo prema MULIĆIMA želim istaknuti da naš sugrađanin Nijaz Šabanović finansira izradu projektne dokumentacije koja će koštati cca 25.000,00KM.

Ovom prilikom lično se zahvaljujem Nijazu na inicijativi koju je pokrenuo za izradu “Glavnog projekta za rekonstrukciju lokalne saobraćajnice Poriječani -Mulići”, a posebno na finansijskim sredstvima koja će uplatiti za ovu namjenu!

Također, zahvaljujem se Osmanu Suši i Semiru Berbiću na sredstvima koja će uskoro uložiti u uređenje zelene površine.

Da Vas i Vaše porodice Dragi Allah dž.š. nagradi iz obilja svojih blagodati.

Mi smo zahvalni i ponosni, jer smo udarili temelje za saobraćajnicu širine kolovoza 6m, bankine 1m i trotoara do 1,5m.

Izvor: Facebook / Mirza Ganić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.