Mirza Ganić: MZ Gračanica dobila novo, moderno dječije igralište

U sklopu projekta uređenja dječijih igrališta u mjesnim zajednicama na području grada Visoko još jedna mjesna zajednica, ovoga puta MZ Gračanica je dobila novo, moderno dječije igralište.
Sadržaji za igralište su postavljeni, a preostaje kao i na ostalim do sada postavljenim igralištima postavljanje gumiranje podloge za što bezbjedniju igru mališana.
Pored Gračanice dječija igrališta su postavljena još i u Prijekom, Buzićima, Taukčićima, vrijednost radova na izgradnji igrališta u Gračanici iznosi 33.507,48 KM, a ukupna vrijednost projekta izgradnje svih pet igrališta je 172.500 KM.
Izvor: FB Page Mirza Ganić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.