NaslovnicaLokalne TemeMirza Ganić: ...

Mirza Ganić: Kadrovi SDA izvršavaju obećano na području općine Visoko

Nije bilo davno, tik prije dva mjeseca, tačnije, 30.08.20018. godine, kada smo posjetili turističku lokaciju park “Ravne” u Visokom i obećali finansijsku podršku većih nivoa vlasti za realizaciju određenih infrastrukturnih projekta u Visokom i hvala Bogu već 30.10.2018. godine smo imali implementaciju koja je fizički vidljiva golim okom. Ostatak implementacije se očekuje u proljeće.

Ponosni smo na kadrove SDA koji svojim radom doprinose razvoju infrastrukture i izvršavaju obećano na području općine Visoko.

Naš rad se vidi, a oni koji to ne žele da vide i koji se bave minimiziranjem, ogovaranjem nas da bi sebe istakli u prvi plan, polahko ali sigurno nestaju s političke scene!

Idemo dalje, idemo jako!

 

Izvor: Facebook

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.