Mirnes Fatić: 7. oktobra odlazite u prošlost

7. oktobra odlazite u prošlost. Vladali ste od 1991. godine do oktobra 2018. Pokazali ste da ne umijete da vodite državu, da ne umijete da predvodite ovaj narod. Dosta ste nas raselili, dosta ste nas prodavali u ratu, uništili ste nam firme, pokrali borce, obespravili radnike, uništili poljoprivredu, zadužili ste nam pet generacija, povećali mortalitet a smanjili natalitet.
Svake godine nam po jedan grad nestane u BiH, od kako je vi vodite. Preuzeli ste sudstvo i policiju i tako širite nepravdu nad svim onim koji vam se suprostave.

Uništi ste nam bolnice, podijelili škole, prodali strateška preduzeća koja su od nacionalnog interesa, izjednačili ste bogate i siromašne samo kada plaćaju PDV, Siromašni na hljeb i mlijeko i bogati na najskuplje automobile.

Više popijemo uvozne vode nego domaće, više pojedemo uvoznog paradajza nego domaćeg, uništili ste nam farmere, proizvođaće jagodičarskog voća.
I ovako bi mogli da nabrajamo 24h. Radimo za vrlo niske plaće koje su najniže u regionu.
Dosta vas je više.

Vrijeme je da odete sa vlasti 7. oktobra jer ste pokazali da ne znate da pokrenete državu i da predvodite ovaj narod.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.