NaslovnicaLokalne TemeMirela Mateša...

Mirela Mateša Bukva: Nakon brojnih razgovora i konsultacija, donijela sam odluku da ne prihvatim mandat u Gradskom vijeću Visoko

Dragi moji prijatelji i sugrađani na nedavnim lokalnim izborima za Gradsko vijeće Visoko, dobila sam Vašu veliku podršku i osvojila mandat za gradsku vijećnicu, na čemu sam Vam neizmjerno zahvalna.

Od trenutka same kandidature moja namjera i želja su bile da ostanem u Gradskom vijeću i direktno utičem na sve izazove koji su nas zatekli. Ali nakon brojnih razgovora i konsultacija oko turbulencija o stabilnosti Vlade ZDK a koje se posebno dugoročno tiču i nas u Visokom, donijela sam odluku da ne prihvatim mandat u Gradskom vijeću. U ovom trenutku je potrebniji i korisniji moj angažman kao kantonalne zastupnice u Skupštini ZDK, iako namjeravam kao i dosad učestvovati u sjednicama Gradskog vijeća Visoko.

Zbog svega iznesenog molim sve Vas koji ste glasali za mene lično da uvažite navedene razloge i razumijete ovakvu odluku.

Još jednom želim da Vam se zahvalim na povjerenju i podršci koju ste mi dali, a svojim daljim radom nadam se da ću to i opravdati. Svim novoizabranim vijećnicima želim uspješan rad u Gradskom vijeću Visoko a posebno našem gradonačelniku Mirzi Ganiću.

Visoko.co.ba/FB page Mirela Mateša Bukva

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.