Lokalne TemePolitikaMinistri Vračo i Šibonjić u posjeti kod gradonačelnika Ganića

Ministri Vračo i Šibonjić u posjeti kod gradonačelnika Ganića

Gradonačelnik Ganić danas je ugostio ministre u Vladi Ze-Do kantona i to ministra privrede Samira Šibonjića i ministra unutrašnjih poslova Emira Vraču.
Na sastanku je razgovarano o podršci privrednim subjektima, ali i o sigurnosti naših građana.
“Grad Visoko je brend poduzetništva i kao takav kontinuirano bilježi svoj ekonomski razvoj. Podrška biznisu i njegovoj konkurentnosti je veoma važna i cijenimo sve napore koji doprinose stabilnijem poslovnom ambijentu. S aspekta sigurnosti naših građana, raduje me najavljena modernizacija video nadzora, kao i skora instalacija stacionarnih radara u našem Visokom.” – kazao je gradonačelnik Ganić.
Praksa je pokazala da Visoko zauzima i dobija značajan procenat u raspodjeli finansijskih sredstava s viših nivoa vlasti samo u slučajevima kada su prijatelji Visokog na odgovornim funkcijama.
Gradska uprava Visoko / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE