ZDKMinistar unutrašnjih poslova ZDK Emir Vračo i policijski komesar Admir Gazić u...

Ministar unutrašnjih poslova ZDK Emir Vračo i policijski komesar Admir Gazić u posjeti Policijskoj upravi V u Olovu

Ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona EmirVračo i policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Admir Gazić posjetili su danas, 09.02.2024. godine, Policijsku upravu V u Olovu, gdje je održan radni sastanak sa načelnikom navedene policijske uprave i komandirom Policijske stanice Olovo.

Na održanom sastanku je razgovarano o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području iz nadležnosti Policijske uprave V, kojom prilikom je konstatovano da u proteklom periodu na području iz nadležnosti navedene policijske uprave nisu zabilježeni veći sigurnosni problemi, te da je stanje bezbjednosti u kontinuitetu održavano stabilnim i zadovoljavajućim. U tom smislu, posebno je naglašeno da će se u skladu sa izvršenim procjenama, te intencijama koordiniranog djelovanja i rukovođenja, u narednom periodu nastaviti sa poduzimanjem pojačanih aktivnosti Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, sa ciljem unapređenja efikasnosti i profesionalizma u postupanju policijskih struktura, posebno u dijelu  koji se odnosi na preveniranje krivičnih djela, unapređenje stanja u oblasti sigurnosti saobraćaja, kao i poduzimanja svih drugih mjera i radnji sa ciljem unapređenja stanja bezbjednosti na području Zeničko-dobojskog kantona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE