ZDKSaopćenjaMinistar Jasmin Čajić posjetio poljoprivrednike u MZ Gostović i Pašin Konak

Ministar Jasmin Čajić posjetio poljoprivrednike u MZ Gostović i Pašin Konak

Ministar za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona Jasmin Čajić sa svojim saradnicima posjetio je mještane i poljoprivredne proizvođače u zavidovićkim u mjesnim zajednicama Gostović (Gornji Sinanovići) i Pašin Konak (Kuvelj, Hajdarovići), s kojima je razgovarao o aktuelnim problemima u oblastima poljoprivrede i vodoprivrede.

Ministar Čajić upoznao je poljoprivredne proizvođače s mjerama koje poduzima ovo ministarstvo svojim Programom poticanja poljoprivredne proizvodnje za 2024. godinu, kao i opredjeljenim sredstvima vodnih naknada u iznosu od 530.000,00 KM, a koja su planirana u budžetu Zeničko-dobojskog kantona za grad Zavidovići.

Visoko.co.ba/Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu ZDK


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE