ZDKMinistar Isak održao sastanak sa zamjenikom šefa Misije OSCE-a u BiH Thomasom...

Ministar Isak održao sastanak sa zamjenikom šefa Misije OSCE-a u BiH Thomasom Buschom

Ministar Isak održao sastanak sa zamjenikom šefa Misije OSCE-a u BiH Thomasom Buschom
Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sastao se danas sa zamjenikom šefa Misije OSCE-a u BiH, Thomasom Buschom.
Na sastanku su razgovarali o napretku u provedbi dogovorenih mjera za efikasno suzbijanje nasilja u porodici.
Zamjenik šefa Misije OSCE-a u BiH, Thomas Busch informisao je ministra Isaka o procesu finaliziranja nacrta instruktivnog akta za postupanje policijskih službenika u slučajevima nasilja u porodici zasnovanog na federalnim propisima i praksi.
Sagovornici su zaključili da se pod pokroviteljstvom Misije OSCE-a u BiH i Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova održi sastanak sa kantonalnim ministarstvima unutrašnjih poslova i komesarima/direktorima uprava policije u cilju unapređenja odnosa i zajedničkog rada.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE