NaslovnicaZDKPolitikaVIDEO / Milan...

VIDEO / Milan Dunović, potpredsjednik FBiH: Moja lična procjena je da će DF ispasti iz koalicije u ZDK silom ili milom

Gost prvog ovosedmičnog izdanja Rezimea FTV-a bio je Milan Dunović, potpredsjednik Federacije BiH.

U jednom dijelu razgovora kao član DF-a komentarisao je i situaciju u ZDK gdje su zajedno u koaliciji DF i HDZ, suprotno od onoga što javno pričaju Željko Komšić i Dragan Čović.

” DF je potpisao koalicioni sporazum sa partnerima na način da je svaki partner za ulazak novog. U ovom slučaju HDZ-a trebao da se očituje. Mi smo se očitovali da smatramo da HDZ ne treba biti partner, međutim, ostatak koalicije je očito postupio drugačije. Trenutno smo i DF i HDZ u istoj većini, moja lična procjena je da će vjerovatno u dogledno vrijeme DF ispasti iz te koalicije silom ili milom.”

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.