NaslovnicaPromoMikrofin otvo...

Mikrofin otvorio novu poslovnicu u Ilijašu

Mikrokreditno društvo Mikrofin zvanično je počelo sa radom i u Ilijašu. U pitanju je Mikrofinova 86. poslovnica u Bosni i Hercegovini, a imaju tendenciju da se i dalje šire zbog velike potražnje za proizvodima koje nude.

Sve veća potreba stanovništva za sigurnim partnerima koji su uvijek dostupni i pouzdani rezultirala je činjenicom da Mikrofin 25 godina nakon osnivanja i dalje nastavlja strategiju rasta na domaćem tržištu. Shodno tome, od danas će i oni koji imaju otežan pristup kreditima u Ilijašu moći da posjete Mikrofin, te dobiju praktične savjete i konkretnu pomoć.

„Model našeg poslovanja temelji se na osluškivanju potreba klijenata i pružanju sigurne i brze usluge kreditiranja. Sugrađanima u Ilijašu želimo da predstavimo najbržu i najkompletniju uslugu dostupnu na tržištu, te da im olakšamo potražnju za dodatnim finansijama“, istakla je Sanja Babić Halilović, šef filijale Mikrofina u Zenici.

Postupak dobijanja kredita u Mikrofinu je maksimalno pojednostavljen, a procedure ne sadrže suvišne korake koji klijentu oduzimaju vrijeme.

Od 1997. Mikrofin je plasirao preko 900.000 malih i mikro kredita klijentima niskih prihoda i malim preduzetnicima, te na taj način podržao razvoj i rast njihovih poslova. Ove godine slavi jubilej, što dodatno naglašava da je 25 godina iskustva i rada moguće samo uz pažljivo prilagođavanje proizvoda potrebama pojedinaca.

Visoko.co.ba/mikrofin

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.