Lokalne TemeMemorijal "Asmir Jusić 2022" održan u Medresi

Memorijal “Asmir Jusić 2022” održan u Medresi

Danas je na sportskim terenima Medrese “Osman-ef. Redžović” odigran tradicionalni memorijalni turnir u futsalu kojim se ova ustanova sjeća učenika 11. generacije maturanata ove škole, rahmetli Asmira Jusića.

“Asmir je bio jedan od nas, mnogo je volio sport, i ovo je najmanje što možemo učiniti da uspomena na njega ostane među nama. Ovogodišnji turnir organizirali smo samo za naše učenike. Početni udarac je izvela Nedžma Bašić kojoj je rahmetli Asmir bio daidža. Rezultat ovog turnira je naravno u drugom planu, ali spomenućemo da su u finalu učenici IIIa bili bolji od učenika Ia. Svi učesnici turnira su dobili zahvalnice u znak sjećanja na ovaj događaj, ali i na našeg Asmira, Allah mu lijepi Džennet podario”, poručili su iz Medrese putem svoje FB stranice.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE