NaslovnicaBiHMehmedović na...

Mehmedović nakon izbora poručio: Hvala Vam na povjerenju!

Dragi prijatelji, dragi sugrađani!

Vaš sam zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine!

Stojim ovdje danas  pred  Vama, čvrsto ubijeđen da će period koji je pred nama biti vrijeme prosperiteta i uspona, želim da Vas usrećim činjenicom da je naša domovina Bosna i Hercegovina još tu u svom hiljadugodišnjem postojanju.

Da! Mnogi ovo ne vole ni da čuju, ali mi Bošnjaci slušajući daleke glasove starih Bošnjana smo svjesni da je ovo naša domovina, gruda zemlje naših pradjedova. Naši borci, naši šehidi su temelj  savremene Bosne i Hercegovine, a naša djeca su čuvari  perspektivne budućnosti.

Radeći svoj posao za koji ste me do sada birali siguran sam da sam bio na pravom putu.

Zato, ponovo krenimo skupa!

Do sada sam bio beskompromisni borac za ravnomjerni razvoj naše države u svakom njenom dijelu.

U Bosni i Hercegovini je život dostojan čovjeka ukoliko postoji imovinska sigurnost, politička i insitucionalna stabilnost, te pravda i pravičnost.

Zajedno možemo sve!

U prethodnom mandatu ste mi postavili najviše pitanja kao Vašem državnom zastupniku. Na sva Vaša pitanja sam Vam dao odgovore i ponudio rješenja. Umnogome sam potvrdio svoju vjerodostojnost, jer sam kroz svoj rad i djelovanje potvrdio da ono što govorim to i provodim.

Naš interes je budućnost, jer je to vrijeme koje ćemo provesti ostatak života uz svoje nadraže. Od našeg življenja i djelovanja na ovim prostorima zavisi budućnost naše domovine i naših potomaka.

Budućnost je u Vašim rukama, a ona pripada onima koji se najbolje sjećaju prošlosti, onima koji su se najbolje borili za ono što smo očuvali i onima koji će cijeniiti šta im ostavljamo.

Zato Vam i poručujem: Hvala Vam an povjerenju, koje smatram iznimnom obavezom!

BUDUĆNOST JE SADA

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.