Medresa “Osman ef. Redžović”: Uplata kurbana za potrebe đačke kuhinje

Uprava Medrese “Osman-ef. Redžović” u Čajangradu obavještava zainteresirane da će i ove godine, za potrebe đačke kuhinje, primati uplate za kurbane. Cijena jednog kurbana iznosi 350 KM.

Svi oni koji se odluče uplatiti kurban za medresu mogu to učiniti na sljedeći način:

– na blagajni Medrese,
– putem transakcijskog računa Fondacije “Osman-ef. Redžović” kod SPARKASSE BANK Sarajevo, Filijala Visoko, broj: 199-047-00052965-39, sa naznakom: Kurban 2015. (Molimo da kopiju uplatnice pošaljete na fax: 032/745-770)
– na blagajnama najbližeg medžlisa IZ-e, sa obaveznom naznakom: Kurban za Medresu „Osman-ef. Redžović“.

Uplate se primaju najkasnije do 23. septembra 2015. godine.

Oni koji uplate kurban, a eventualno žele uzeti trećinu, potrebno je da to prilikom uplate naglase i da dođu u Medresu drugi ili treći dan Bajrama.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 032/745-771.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.