Lokalne TemeMedresa "Osman-ef. Redžović" raspisala nagradni konkurs

Medresa “Osman-ef. Redžović” raspisala nagradni konkurs

Povodom obilježavanja 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, Medresa “Osman ef. Redžović” organizira nagradni konkurs za izbor najboljeg videa na temu “Mojoj dragoj BiH”. Konkurs je otvoren za učenike od šestog do devetog razreda osnovnih škola do nedjelje, 19. februara u ponoć. Za najbolje radove po ocjeni stručnog žirija i publike osigurane su vrijedne novčane nagrade. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada izvršit će se na svečanosti u školskom amfiteatru u srijedu, 1. marta, sa početkom u 11 sati. Detaljnije info u opisu youtube videa.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE